Specchiasol Lipo+ Lipodrink ital - lapos has kúra! - 500ml

Kép: Specchiasol Lipo+ Lipodrink ital - lapos has kúra! - 500ml
Béltisztítás .....a lapos hasért! 12 gyógynövény és fructo-oligoszaharid (prebiotikum) összetevőkkel! Lipo+ = Lapos Has! Ez az a termék, amit azok részére fejlesztettek ki, akiknek a kritikus terület a has és a csípő! Hölgyeim és Uraim, itt nem csak a zsírok égetéséről van szó. A Lipo+ egy haslapító gyógynövény koktél, ami meg is takarítja a beleket. Megszünteti a gázosodást, puffadást és az emiatt lelassult - " mindent elraktározok a gazdámnak " - anyagcserét. Minden ereje egy palackba zárt 12 gyógynövény és egy prebiotikum erejében rejlik.

3990 Ft ÁFA-val
2870 Ft ÁFA-val
Gyártó: Specchiasol

Specchiasol Lipo+ Lipodrink ital

LIPO+ Lapos Has kúra!

Hasra hízol? Puffadsz? Szabd át a legkényesebb testrészt!

Azoknak fejlesztették, akiknek kritikus terület a has és a csípő! Hölgyek, Urak, itt nem csak a zsírok égetéséről van szó. A Lipo+ egy haslapító koktél, ami meg is takarítja a beleket, visszaépíti a bélflórát. Megszünteti a gázosodást, puffadást és az emiatt lelassult - " mindent elraktározok a gazdámnak " - anyagcserét. Minden ereje 12 gyógynövény + 1 prebiotikum.

 

Ha a kritikus terület a has és a csípő! 
Gázosodás, puffadás és emiatt lelassult anyagcsere ellen.

A 12 gyógynövénykivonat és FOS (fructo-oligoszaharid) összetételével készült béltisztító koncentrátum. Segít az úszógumi eltüntetésében, a lapos has megtartásában, fáradozás nélkül.

 

A legtöbb ember a hasára hízik, abba viszont kevesen gondolnak bele, hogy a hason és a csípőn jelentkező úszógumik mögött komoly egészségügyi problémák is meghúzódhatnak.


A Lipo+ úgy szabja át a legkényesebb testrészt, hogy salaktalanítja a beleket és visszaállítja a bélflóránk sav-bázis egyensúlyát. Így elengedhetjük a bélsárt és a bélgázokat, beindíthatjuk a pangó anyagcserénk.

Úszógumik? Akkor LIPO+ főzet!

Az eredmény 5 apró szabály betartásával fokozható.

1. a napi folyadékbevitel 3 liter. 
2. naponta 5-6 étkezés, egyszeri adag nem több, mint az ökölbe szorított kézfej. 
3. Rágás! Minden egyes falatot alaposan meg kell rágni, hiszen az emésztés a szájban kezdődik, így lúgosítjuk el az ételt. 
4. Hetente 3*1 óra testmozgás, az egyéniségünknek a leginkább megfelelő, ez akár ütemes séta is lehet.
5. Törekedjünk a stressz levezetésére, mondjuk meditáció segíthetségével, ugyanis a negatív érzelmi állapot, biokémiai folyamatok ezreit indítja el a testben, ami savakat generál. Ezért amikor méreganyagokról beszélünk, még véletlenül se gondolja senki, hogy csak táplálék útján tudja magát mérgezni!

 

Lipo+ összetevői:
Lipo+ Lipodrink ital - lapos has kúra

12+1


- FOS (fructo-oligoszaharid)
- Édesgyökér
- Papaya
- Ananász szár
- Articsóka
- Máriatövis
- Kamilla
- Citromfű
- Komló
- Ánizs
- Édeskömény
- Gyömbérgyökér
- Fahéj

 

Adagolása: Vegyél 1.5 L szénsavmentes vizet és önts hozzá 25ml főzetet (adagolókupak a doboztetején)
Idd ezt egész nap, egyenlő arányban elosztva!

Kiszerelés: 500ml / palack. 1 palack 20 napra elegendő, minimum kúra 40 nap, teljes, komplett kúra 120 nap.

OÉTI: 7577/2010