Pulyka nyárson avokádóval

Ha odafigyelsz a szénhidrát beviteledre, ez a nyárs a legjobb választás lehet! Az avokádóban lévő egészséges zsírok és a sovány fehérjét tartalmazó pulyka egy tökéletes módja, hogy elkerüljük az extra vagy akár az üres kalóriákat.

Hozzávalók
  • 2 érett avokádó
  • roston sült pulykamell, szeletelt
  • málnadzsem
  • 8 db nyárs
Elkészítés
  1. Hámozzuk meg és daraboljuk háromszög alakú ék formába az avokádót.
  2. Tekerjük fel a pulykaszeleteket és vágjuk félbe őket.
  3. Az avokádót és a pulykadarabokat egymás után felváltva húzzuk a nyársakra
  4. Helyezzük a tányérra és tegyünk rá ízlés szerint a málnadzsemből
Tápérték:
Adagonként: a recept 8 nyársat tartalmaz
Mennyiségek adagonként:
Kalória: 104kcal
Zsír: 7g
Szénhidrát: 4g
Fehérje: 6g

Az alacsony szénhidrát érdekében érdemes tisztán gyümölcsből készült málnadzsemet felhasználni!

pulyka / avokádó
 
Hagyjon egy hozzászólást