Őszi immunerősítés újratöltve

 

Őszi immunerősítés újratöltve!

Ahogy beköszönt az ősz, megérkeztek a hűvösebb napok, az esős, nyálkás időszakok, a hideg reggelek és esték, testünk azonnal megérzi: extra energiára van szüksége.

 

 

Az emberek beszorulnak a zárt helyiségekbe, kezdődik a vírusok kedvelt időszaka, különösen a gyenge immunitással rendelkezők kerülnek kiszolgáltatott helyzetbe.

 Ha szeretnéd elkerülni a köhögéssel, levertséggel, lázzal és fejfájással járó gyakori felső légúti megbetegedéseket, készítsd fel időben családod immunrendszerét! 

 

  A legtöbb munkahelyen nem örülnek, ha a dolgozó beteget jelent, annak úgy szintén, ha betegen jár be és esetleg még másokat is megfertőz valamivel.

 

Az iskolakezdés szintén fontos időszak. Ha gyermeked sokat hiányzik, lemarad a tananyaggal és nem biztos, hogy be tudja pótolni. Arról nem is beszélve, hogy meg kell oldani az otthoni felügyeletet a lábadozása alatt.

 

 

A mai antibiotikumok meglehetősen drágák és köztudottan gyomorkárosító hatással rendelkeznek. Ha ezt elkerülnéd, számolnod kell valamilyen bélflóra helyreállító készítménnyel, ami extra költséget jelent.

 

Előzd meg! Válaszd a www.vitamindig.hu változatos immunrendszer erősítő termékeit az egész családnak! 

 
Hagyjon egy hozzászólást