Miért csodaszer a nyírfanedv?

 

 

Miért csodaszer a nyírfanedv?

 

Ezt a nagyon különleges anyagot - melyet  sokan az élet elixírjének tartanak - maga a természet állítja elő.

 

nyírfanedv egy évben egyszer gyűjthető és mindössze 3 hét áll rendelkezésre a csapolásra, és a palackozására. A nyírfanedv, a nyírfa gyökeréből, az ágak felé áramló, tápanyagokban gazdag esszencia, a nyírfa vére.

 

A nyírfanedv egy természetes fertőzés gátló a kémiai anyagokkal ellentétben nem válogatás nélkül gyakorol hatást, nem pusztítja el az egészségest és egészségtelent, hanem kizárólag ott hat ahol szükséges. Megkíméli azokat a regeneráló elemeket, amelyek hozzájárulnak a teljes gyógyuláshoz. A nyírfanedv felveszi a harcot a szervezetben található méreganyagokkal szemben. Minden tulajdonsága mikro- molekuláris összetételének köszönhető.

 

 

A Nordic Koivu nyírfavíz megkapta a „luomu-merkki” címet, amely a 100%-osan organikus termékek védjegye.

 

Összetevői

 

  • ásványi anyagok (makroelemek, mikroelemek, nyomelemek, főként: kálium, kálcium, nátrium, magnézium, mangán, foszfor, cink, réz…) ionizált formában, hatékony és gyors felszívódás a szervezetben
  • glükóz és fruktóz
  • szabad aminosavak, vitaminok, proteinek
  • fitoncidák
  • betulin
  • komplex szerves savak (főként: nikotinsav, almasav, glutaminsav…)
  • természetes erjesztő anyagok, növényi fitovegyületek, és fitoncidok  (antimikrobális szerves vegyületek, amit a növények termelnek saját „immunrendszerük” védelmére)

 

Összetevői alapján a Nordic Koivu nyírfanedv egy magas biológiai hasznosulású, természetes élelmiszertermék. Szerkezete az emberi vérplazmához hasonlít. 

A nyírfanedv az erős savakat semlegesíti, mérgező hatásukat közömbösíti, megteremti a sav-bázis egyensúlyt, támogatja a tápanyagok beépítését, serkenti az enzimek működését. Köszönhető ez a szerves összetevőknek és kiemelkedően magas nátrium, a kálium, a kalcium és a magnézium tartalmának. Amikor a nyírfanedv reakcióba lép a savakkal, az eredmény kevesebb káros melléktermék, amelyeket azután a test már ki tud üríteni.

“Az első korty után rájön, hogy sohasem kóstolt ehhez foghatót!”

 

Könnyed, frissítő íz, a nyírfa aromájával. A második, majd a harmadik korty után érzi a nyírfakivonat enyhe édességét.

Az íz az üde tavaszi szellő illatához hasonlít, az íze ugyanolyan élénkítő, mint tartalma. 

Az eredeti Nordic Koivu nyírfakivonat íze a tiszta finn erdők szívéből származik.

 

Hatása

 

 A betulin (betulinol) és a fitoncidok tartalma miatt a nyírfakivonatnak májvédő hatása van, továbbá gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és antibakteriális hatással is bír. Gyorsan felszívódik a gyomorban. Méregtelenítő hatást fejt ki.

 

A sportban való felhasználásának lehetősége

 

 

  1.  Alkalmas a test folyadék-elektrolitikus egyensúlyának megőrzésére fizikai teherbevétel idején
  2. Azonnali regeneráció maximális intenzitású erőgyakorlatok mellett is
  3. Akadályozza máj szupertenzió szindróma és fokozott fizikai aktivitás során fellépő máj fájdalom szindróma kialakulását

 

Egyéb tulajdonságok

 

A gyakorlatok és versenyzés idején fellépő folyadékveszteség (különösen a magas hőmérsékleten vagy nagy páratartalmú környezetben versenyző alanyok esetében) pótlására alkalmas

 

 

 NORDIC KOIVU NYÍRFAKIVONAT élelmiszertermék kiemelkedően értékes biológiai szempontból, megkötések nélkül javallott a test teljes egyensúlyának visszaállításához az éves edzések és versenyek idején, még profi sportolók számára is. Megakadályozza a sportolóknál fellépő túlhajszoltság szindrómát, továbbá segíti a folyadékháztartás egyensúlyának fenntartását is. A termék további összetevői antioxidánsként is szolgálnak.

 

 Vértermelő folyadék

 

A Nordic Koivu a sejteket látja el a szükséges alapanyagokkal, lúgosít, megtisztítja a vért a káros méreganyagoktól és megakadályozza vérrögképződést.

 

Nem tartalmaz allergéneket

 

A Nordic Koivu nyírfakivonat nem okoz allergiás tüneteket. Néhány esetben a termék rendszeres fogyasztását követően az allergiás tünetek csökkentek. A termék természetes diétás ital, amit gyermekek és felnőttek egyaránt fogyaszthatnak.

 

 

Szépségápoló

 

 A Nordic Koivu bőrét külsőleg és belsőleg is megfiatalítja, regenerálja. Japán bőrgyógyászok kutatásai igazolják, hogy a nyírfakivonat hatékonyan bomlik le alkotórészeire, majd oszlik fel a testben ott, ahol éppen szükség van rá. Egyéb bevitt tápanyagok hasznos összetevőit a szervezetben a megfelelő helyekre szállítja. A nyírfakivonatot egyre növekvő mértékben használják fel a dermatológia és a bőrgyógyászat, és a hajgyógyászat területein.

 

Súlykontroll

 

A Nordic Koivu nyírfakivonat felgyorsítja az anyagcserét, és segíti a testnek alacsonyan tartani a koleszterol-szintet. A nyírfakivonat gyógyhatású anyag, komplex összetevőit a szervezet azonnal hasznosítja, ugyanakkor a test káros anyagait magába szívja, egyúttal frissít, lúgosít és méregtelenít. Különösen nagy segítség azok számára, akik keveset esznek és mégis híznak, és azok részére akik stressz hatására fokozottabban raktároznak. A nyírfanedv egészséges elemekkel tölti fel a testét és kivezeti a veszélyes, energiablokkoló anyagokat, tonizáló hatású, segít kontrollálni a súlyt.

 

A tökéletes böjt titka - nyírfanedv

 

A nyírfanedv egy természetes fertőzés gátló a kémiai anyagokkal ellentétben nem válogatás nélkül gyakorol hatást, nem pusztítja el az egészségest és egészségtelent, hanem kizárólag ott hat ahol szükséges. Megkíméli azokat a regeneráló elemeket, amelyek hozzájárulnak a teljes gyógyuláshoz. A nyírfanedv felveszi a harcot a szervezetben található méreganyagokkal szemben. Minden tulajdonsága mikro- molekuláris összetételének köszönhető.

A gyógyító nyírfanedv összetevői elbánnak a baktériumokkal is, és élénkítő hatást gyakorolnak emberre és állatra. Baktériumölő hatásának köszönhetően a nyírfanedv természetes szer, sérülések, sebek, bőrirritációk gyógyítására külsőleg-belsőleg egyaránt. A nyírfanedv a sejtek viszonylatában jelentős erősítő és kiegyensúlyozó képességgel bír, amely a nyírfanedv által az embernek biztosított kiemelkedő mennyiségű szerves elemekre vezethető vissza. 

 

Ez a termék megvásárolható a Vitamindig webáruházban akciós áron, csak 2060 Ft!

http://www.vitamindig.hu/nordic-koivu-bio-nyirfanedv-500ml

 

 

 

 

 

 
Hagyjon egy hozzászólást