Kollagén Facelift – Kollagén mátrix - 60db

Kép: Kollagén Facelift – Kollagén mátrix - 60db
Szabadalommal védett Kollagén mátrix®; haj-, bőr-, köröm-és porckúra. Ez a mátrix az elasztikusság, a rugalmasság, a feszesség, azaz a fiatalság fehérjéje. A kollagén testünk meghatározó proteinje, ami a haj, bőr, köröm, ínak, porcok, csontok, izmok, erek, valamint összes kötőszövet szerkezeti építője. A kollagén jótékony hatását számos kutatás bizonyította: Porcépítő, ízületi gyulladást csökkentő, ráncfeltöltő, bőrtáplálék. Alkalmas a hegesedés és bőrcsíkok halványítására, rugalmasan tartja az erek falát. Csonterősítő, növeli az izomzat teljesítményét, regenerálja az ínszalagokat (az inak 100%-ban kollagénből épülnek fel). Javítja a bőr, a haj és a körmök minőségét, feszesíti a kötőszövetet. Lassítja az öregedés folyamatát. Edd magad szépre...hogy éveket tagadhass le! A kollagén biodiszponibilitása garantálja a tökéletes felszívódást. Stimulálja az összes típusú kollagén termelődését.

3590 Ft ÁFA-val
Gyártó: Specchiasol

Kollagén Facelift® – Kollagén mátrix: Haj-, bőr-, köröm-és porckúra

Szabadalommal védett kollagén mátrix! Belülről fiatalít; megolajozza a porcaid, erősíti a hajad és a körmöd, megszépíti a bőröd, hogy éveket tagadhass le. Az eredmény: rugalmas porcok, erős kötőszövet és fiatal bőr! … állítsd meg az időt Kollagénnel!

Bőrünk 75%-a, az összfehérje tömeg 30%-a kollagén

A kollagén az ínak, kötőszövetek, haj, bőr, köröm, ízületek, izmok, csontok, erek, porcok, és létfontosságú szerveink természetes összetevője. A kollagén hiány első jelei a ráncok és az ízületi fájdalmak megjelenése. A kollagén az a természetes fehérje, mely támogatja a test elsődleges szöveteinek struktúráját: a kötőszövetét. A kollagén biztosítja a szervek és a szövetek elasztikusságát. Valójában zselatin, mely a bőrben, ínban, porcban, csontban, és minden egyéb kötőszövetben fehér rostokból épül fel (kollagén rostokból), melyek aztán mátrixos alakban rendeződnek, anyagában pedig kocsonyás jellegűek. Ez a zselatinos fehérje megtalálható pl. a szemben is, mely biztosítja a szem tömörségét. A kollagén támogatja a mozgásszervi funkciókat, a bőrelváltozások és bőrgyulladások során előforduló tünetek enyhítését, jelentősen javítja a kötőszövet és a bőr rugalmasságát, feszességét, minőségét.

Forradalom a kollagén világban

A hidrolizált kollagén, melyet egy enzimes eljáráson keresztül hoztak létre, egy olyan magas minőségű kollagén termék, ami a kollagén magasabb koncentrációját és aminosav tartalmát rejti magában, tökéletes biohasznosulás mellett. Kutató csoportok sokasága dolgozott azon, hogy a kollagén aminosav és peptid tartalmát előhívják. Ez a kollagén mátrix stimulálja a test különféle típusú kollegénjeinek termelődését. A kollagén biodiszponibilitása garantálja a tökéletes felszívódást.

KOLLAGÉN FACELIFT® – KOLLAGÉN MÁTRIX TABLETTA

A kollagén legfontosabb típusai

5 típusú kollagénfajtát különböztetünk meg alapvetően. Az anyagcsere szintjén más és más szerepet töltenek be ezek az emberi szervezetben.

A legfőbb típusok hely szerint megtalálhatóak:

Az I. típusú kollagén:

bőr, csontok, inak, szalagok

A II. típusú kollagén:

porc és a szem szerkezete

A III. típusú kollagén:

máj, tüdő,artériák

A IV. típusú kollagén:

vese és a belső szervek

A V. típusú kollagén:

méhlepény, haj szerkezete

Kollagén mátrix®

A Kollagen Facelift ® tabletta, magát a kollagén mátrixot tartalmazza. Stimulálja az összes típusú kollagén termelődését.

KOLLAGÉN FACELIFT® – KOLLAGÉN MÁTRIX TABLETTA

Mit tehet még?

A kollagén szintetizáláshoz C-vitaminra is szükség van, ezért ha kollagént fogyaszt, ne feledkezzen meg napi 2000mg szerves C-vitamin bevitelről sem. A Kollagén kúrát kiegészítheti, a kollagén “kistestvérével”, hialuronsavval is, mely a kollagénrostok között található kitöltő, vízmegtartó poliszaccharid, ami a kollagén rostokat fiatalon is tartja a bőr-és a porcszövet extracelluláris mátrixában. Különlegessége, hogy saját tömegének 1000-szeresét képes megkötni vízben. A csontszerkezet stabilizálásáért, krónikus porckopás esetén a kúrát kiegészítheti a Perna canaliculus, az új-zélandi taréjos zöldkagyló szerves glükozaminoglikánjaival (GAG), ami a kiváltó okot, az abnormális ásványi anyag leépülést gátolja.

Összetétel: hidrolizált kollagén 1200 mg, hidrolizált búzacsíra 150 mg, csipkebogyó kivonat 150mg, tengeri elasztin 45 mg, aloe vera kivonat 200:1- 30mg.
Felhasználási javaslat: napi 3 x 1 tabletta, étkezések után.
Figyelmeztetés! A termék fogyasztását kerüljék a tengeri halakra érzékeny emberek, mert a kollagént tengeri halak bőréből nyertük!
Minimumkúra-maximumkúra: A tablettát 40 év alattiaknak javasoljuk, 40 év felett válassza a koncentrátumot. A minimum kúra 2 doboz, azaz 40 nap. A komplett kúra 6 doboz, azaz 120 nap. A kúra terhelés és életmód függvényében évente 2-3 alakalommal ismételhető. Sportolók (kortól függetlenül) válasszák a kollagén koncentrátumot, ahol a kollagén tartalom a napi adagban háromszor több, mint a tabletta esetében. 
Kiszerelés: 60 tabletta 
OETI: 2733/2007